این 9 ادویه التهاب های بدن را کاهش می دهد

به گزارش وبلاگ نرم افزار سریر، تهران (پانا) - التهاب در بدن یکی از روش های مبارزه با عفونت و در نتیجه بهبودی است. اما گاهی اوقات التهاب ها از کنترل خارج می شوند و بیش از آنچه که ضروری است، باقی می مانند. به این شرایط التهاب مزمن می گویند و آنالیز ها نشان داده است که این نوع التهاب ها در نهایت منجر به بیماری های متعددی از جمله دیابت و سرطان می شوند.

این 9 ادویه التهاب های بدن را کاهش می دهد

به گزارش خبرآنلاین، بعضی از مواد خوراکی مانند ادویه هایی که در اینجا معرفی شده اند می توانند در درمان التهاب در بدن موثر باشند. این ادویه ها با کاهش فعالیت نشانگرهای التهابی در بدن از التهاب می کاهند.

1. زنجبیل

زنجبیل ادویه ای خوش طعم و با مزه ای تند اما در عین حال شیرین است. این ادویه به شکل های مختلف تازه، خشک شده یا پودرشده وجود دارد.

هزاران سال است که از این ادویه غیر از مصارف آشپزی، در طب سنتی برای درمان بیماری هایی چون سرماخوردگی، میگرن، التهاب مفصل، حالت تهوع استفاده می گردد.

زنجبیل حاوی ترکیبات شیمیایی متعددی از جمله گینجرول است که می توانند اثرات التهابی در بدن را کاهش دهند. زنجبیل با کاهش نشانگرهای التهاب آور مانند پروتئین واکنش سی (CPR) و فاکتور نکروز توموری آلفا (TNF-α) از التهاب در بدن می کاهد. اولین نشانگر، پروتئینی است که در موارد التهاب و روماتیسم در خون افزایش می یابد و نشانگر بعدی، پروتئین دیگری است که در تنظیم سلول های ایمنی بدن نقش دارد. این نشانگرها زمانی که از کنترل خارج می شوند، التهاب در بدن را افزایش می دهند که در نهایت منجر به بیماری می گردد.

با مصرف دمنوش زنجبیل یا استفاده از پودر آن در غذا و سالادها می توانید از خواص ضدالتهابی آن بهره مند شوید.

2. سیر

سیر ادویه ای محبوب با بو و طعمی قوی است. هزاران سال است که از این ادویه در طب سنتی برای درمان التهاب مفصل، سرفه، یبوست، عفونت و دندان درد استفاده می گردد.

فواید درمانی سیر از ترکیبات سولفور موجود در آن مانند آلیسین، دی آلیل دی سولفید و اس-آلیل سیستین آن نشأت می گیرد. این ترکیبات خواص ضدالتهابی دارند. در آنالیز ها معین شده، استفاده از سیر، به ویژه عصاره سیر کهنه، در کاهش نشانگرهای التهاب آور در خون نقش مهمی دارد.

همچنین سیر حاوی موادی مانند گلوتاتیون است که می تواند به حجم آنتی اکسیدان های بدن بیفزاید و در همان حال فعالیت نشانگرهای تقویت نماینده التهاب در بدن را تنظیم کند.

3. زردچوبه

زردچوبه ادویه ای محبوب است و از دیرباز هنگام پخت غذا از آن استفاده می گردد. این ادویه بیش از 300 ترکیب فعال در خود دارد که مهم ترین آنها آنتی اکسیدانی به نام کورکومین است. این آنتی اکسیدان ضدالتهابی بسیار قوی است. آنالیز های متعدد نشان داده که کورکومین جلوی عملکرد مولکولی که ژن های التهاب آور را فعال می نمایند می گیرد.

در آنالیز های دیگر معین شده، مصرف مکمل کورکومین می تواند به اندازه داروی ضدالتهاب غیراستروئیدی ایبوپروفن و دیکلوفناک درد ناشی از التهاب را تسکین دهد.

متاسفانه کورکومین به راحتی جذب بدن نمی گردد. می توانید زردچوبه را همراه با فلفل سیاه مصرف کنید تا جذب آن افزایش یابد.

4. هل

هل، ادویه ای است که طعم قوی و شیرینی دارد. مصرف این ادویه نشانگرهای التهاب آور مانند CPR، IL-6 و MDA در بدن را کاهش می دهد. ضمناً این ادویه می تواند مقدار آنتی اکسیدان بدن را تا 90درصد افزایش دهد.

در یک تحقیق 8 هفته ای که روی 87 بیمار مبتلا به کبد چرب انجام شد، معین شد که مصرف روزانه هل می تواند از درجه (گرید) کبد چرب بکاهد.

5. فلفل سیاه

از آنجایی که فلفل سیاه در سراسر جهان محبوب است، به سلطان ادویه ها معروف شده است. از قدیم تا به امروز، از این ادویه برای درمان بیماری هایی چون آسم، اسهال و بسیاری از بیماری های معده استفاده شده است.

آنالیز ها نشان داده است که یکی از ترکیبات اصلی فلفل سیاه، پیپرین است و به کاهش نشانگرهای التهاب آور و تورم مفاصل یاری بسیاری می نماید. ضمناً در آنالیز های آزمایشگاهی روی موش ها، پیپرین از قرمزی بدن، دفعات عطسه، انواع نشانگرهای التهاب آور مانند IL-6 کاست.

فلفل سیاه به راحتی در دسترس است و می توانید آن را به مواد غذایی تان مانند گوشت، ماهی، سبزیجات و انواع ماکارونی ها بیفزایید.

6. جینسینگ

هزاران سال است که در آسیا از جینسینگ در طب سنتی استفاده می گردد. دو نوع محبوب جینسینگ، آسیایی و آمریکایی وجود دارد. نوع آسیایی قوی تر از نوع آمریکایی است.

این ادویه حاوی انواع ترکیبات فعال است و فواید بسیاری برای بدن دارد. یکی از ترکیبات بسیار مهم و فعال این ادویه، جینسنوزید است که می تواند از التهاب های بدن بکاهد.

آنالیز 9 تحقیق نشان داد که مصرف جینسینگ می تواند از فعالیت نشانگر التهاب آور CRP بکاهد. همچنین محققان در مطالعات بیشتر خود نشان دادند، خواص ضدالتهابی جینسینگ در نتیجه توانایی آن در سرکوب پیغام رسان شیمیایی NF-κB است. وظیفه این پیغام رسان فعال کردن ژن های التهاب آورست و سرکوب آنها، التهاب را درمان می نماید.

جینسینگ می تواند از فعالیت نشانگرهای التهاب آور دیگر مانند IL-6 و TNF-α هم بکاهد.

این ادویه را هنگام پخت وپز به مواد غذایی تان بیفزایید و از فواید آن بهره مند شوید.

7. چای سبز

چای سبز مملو از ترکیباتی مفید به نام پلی فنول، به ویژه اپی گالوستاچین گالت (EGCG) است و آنالیز ها نشان داده است این ترکیبات می توانند مغز و قلب را سالم نگهدارند. همچنین ترکیبات پلی فنول در کاهش چربی های بدن و التهاب بسیار موثرند.

در آنالیز های آزمایشگاهی روی حیوانات معین شد که این چای می تواند بیماری های التهابی روده، کولیت زخمی و بیماری کرون را بهبود بخشد.

ترکیبات پلی فنول چای سبز در کاهش بیماری های التهابی مانند پوکی استخوان، روماتیسم مفصلی، آلزایمر، بیماری های لثه و حتی بعضی سرطان ها موثر هستند.

8. اکلیل کوهی (رزماری)

اکلیل کوهی که با نام رزماری هم شناخته می گردد یکی از بهترین ادویه های غذاهای مدیترانه ای است. در آنالیز محققان معین شده این ادویه خوش طعم و خوش رایحه به لطف وجود ترکیبات رزمارینیک اسید و کارنوسیک اسید می تواند از التهابات بدن و در عین حال از درد و سفتی مفاصل تا حد چشمگیری بکاهد و توانایی حرکت زانوها را افزایش دهد.

در آنالیز های آزمایشگاهی معین شد، رزمارینیک اسید می تواند از نشانگرهای التهابی که موجب بسیاری از بیماری ها مانند درماتیت آتوپیک (نوعی بیماری پوستی)، پوکی استخوان، آسم، بیماری لثه و دیگر بیماری های التهابی می گردد بکاهد.

9. دارچین

دارچین ادویه خوش طعمی است که از پوست درختچه دارچین تهیه می گردد. دو نوع اصلی دارچین به نام های سیلان و کاسیا وجود دارد. هزاران سال است که در طب سنتی از دارچین برای درمان بعضی از بیماری ها مانند دیابت نوع2 و روماتیسم مفصلی استفاده می گردد.

این ادویه می تواند از فعالیت نشانگرهای التهاب آور CRP و MDA بکاهد. همچنین دارچین می تواند سطح آنتی اکسیدان بدن را افزایش دهد. ضمناً در آنالیز ها معین شده که دارچین نوع کاسیا می تواند از فعالیت هر دو نشانگر التهاب آور CRP و MDA بکاهد اما دارچین سیلان فقط روی کاهش مقدار MDA موثر است.

مصرف زیاد دارچین به کبد صدمه می زند، بنابراین در مصرف آن افراط نکنید. این ادویه نباید روزانه بیش از یک قاشق چایخوری استفاده گردد.

التهاب یک فرایند طبیعی است که وقتی ادامه پیدا می نماید، فرد را در خطر ابتلا به بیماری های مختلف می اندازد. بنابراین با مصرف به اندازه ادویه های فوق می توانید تا حد زیادی از التهاب های بدن تان بکاهید و سلامتی تان را حفظ کنید.

منبع: خبرگزاری پانا

به "این 9 ادویه التهاب های بدن را کاهش می دهد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "این 9 ادویه التهاب های بدن را کاهش می دهد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید