آموزش کیک اسفنجی برای خامه کشی

به گزارش وبلاگ نرم افزار سریر، یکی از برترین کیک هایی که بسیار نرم و لطیف با پف زیاد می باشد کیک اسفنجی است که به وسیله هوادهی سفیده تخم مرغ تهیه می گردد و به عنوان کیک پایه برای خامه کشی نیز است. در ادامه به آموزش کیک اسفنجی برای خامه کشی می پردازیم. بعلاوه شما می توانید به وسیله شماره های درج شده در صفحه با کارشناسان فروشگاه آریا استورز جهت خرید تجهیزات خامه کشی کیک تماس حاصل نمایید.

آموزش کیک اسفنجی برای خامه کشی

02166433168 - 09010612151

پیشنهاد ویژه : در این پست با طرز تهیه کیک اسفنجی برای خامه کشی آشنا می شوید اگر قصد یادگیری نحوه خامه کشی را دارید به صفحه آموزش خامه کشی کیک مراجعه نمایید.

طرز تهیه کیک مخصوص خامه کشی

مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی به توضیح زیر می باشد:

  • تخم مرغ 6 عدد
  • آرد 2 پیمانه
  • آب جوش 2/1 پیمانه
  • وانیل 4/1 قاشق چای خوری
  • نمک 4/1 قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
  • پودر قند 2 پیمانه

مرحله اول برای تهیه کیک مخصوص خامه کشی

در اولین مرحله برای آماده سازی کیک ساده اسفنجی ابتدا باید آن را در حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار داده و فر را روشن کنیم تا هنگامی که مایع کیک حاضر شد برای گرم کردن فر آگاه نشویم سپس برای تهیه مایع کیک باید بکینگ پودر و آرد را با هم ترکیب نموده و آن را سه بار الک کنید تا کاملا صاف و سبک گردد.

مرحله دوم تهیه کیک مخصوص خامه کشی

در این مرحله باید زرده و سفیده تخم مرغ را از یکدیگر جدا نموده و سفیده ها را با همزن دور تند هم بزنیم تا به اندازه کافی کف کند سپس یک پیمانه پودر قند را کم کم به آن اضافه می کنیم و با استفاده از همزن دور تند آن را کاملاً هم زده تا کاملا یکدست گردد.

مرحله سوم تهیه کیک مخصوص خامه کشی

در مرحله سوم باید زرده را به همراه وانیل و به جای مانده پودر قند داخل کاسه بریزید و با همزن آن را هم بزنید تا کاملاً صاف و یکدست شده و رنگ آن کم رنگ گردد. سپس آب جوش را به مایع اضافه نموده و با استفاده از همزن و دور تند آنرا خیلی تند و بدون مکث هم بزنید نباید لحظه ای صبر کنید چرا که زرده تخم مرغ به دلیل گرم بودن آب پخته می گردد و موجب خراب شدن کیک شما می گردد شما باید به قدری مواد را هم بزنید تا کاملاً از روان بودن خارج شده و کشدار گردد.

مرحله چهارم تهیه کیک مناسب خامه کشی

در این مرحله از تهیه مایه کیک اسفنجی، باید سفیده تخم مرغ را با استفاده از لیسک به زرده تخم مرغ اضافه نموده و به صورت دورانی آن را هم بزنید.

توجه داشته باشید در این شیوه نباید پف سفیده را بگیرید. در نهایت مخلوط آرد را در سه مرحله به مواد اضافه نموده و دوباره با لیسک آن را فولد کنید.

زمانی که مایع کیک شما آماده شد می توانید یک قالب 25 سانتی کمربندی یا یک قالب گرد ساده را بردارید درون آن کاغذ روغنی قرار دهید. سپس کیک را داخل قالب ریخته و توجه داشته باشید باید یک سوم قالب از مایع پر گردد سپس قالب را سه بار به سطح ضربه بزنید تا هوای اضافه و موجود درون مایه کیک کاملا گرفته گردد.

مرحله پنجم تهیه کیک مخصوص خامه کشی

در این مرحله باید قالبی که مایع کیک درون آن واقع شده است را در فری که از قبل آماده شده قرار دهید و به مدت 45 تا 55 دقیقه صبر کنید تا به خوبی بپزد. سپس بعد از گذشت مدت زمان مشخص شده کیک را با استفاده از خلال دندان تست کنید تا اگر نپخته بود زمان بیشتری برای پخت آن صرف گردد. زمانی که کیک به خوبی پخته شد می توانید آن را به آهستگی از قالب جدا کنید و اجازه دهید کاملا خنک گردد. بعد از گذشت مدت زمانی کیک را از وسط به دو بخش تقسیم نموده حالا کار تزیین و خامه کشی آن را آغاز کنید.

پیشنهاد ویژه: افرادی که علاقه من به کیک پزی و شیرینی پزی هستند و قصد راه اندازی قنادی را دارند باید در ابتدا اطلاعاتی از مراحل راه اندازی قنادی داشته باشند بنابراین ضروری است به صفحه راه اندازی قنادی و لوازم قنادی مراجعه نموده و هدایت لازم در این زمینه را دریافت کنند.

طرز تهیه کیک اسفنجی برای 4 نفر

شما می توانید از مراحل ذکر شده در بخش بالا برای تهیه کیک اسفنجی 4 نفره استفاده نمایید. اما توجه داشته باشید اندازه استفاده از مواد مایه کیک به تعداد نفرات شما بستگی دارد. اندازه مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی 4 نفره به توضیح زیر می باشد:

  • تخم مرغ 3 عدد
  • وانیل یک ق چ
  • نمک یک پینچ
  • بکینگ پودر دو قاشق چای خوری
  • شیر یک و نیم لیوان
  • روغن مایع: یک لیوان
  • شکر: یک لیوان
  • آرد سه لیوان

پیشنهاد ویژه: اگر در پی یادگیری و آموزش کیک پزی حرفه ای هستید می توانید به صفحه آموزش قنادی فنی حرفه ای مراجعه کنید و اطلاعات لازم در مورد آن را کسب نمایید.

طرز تهیه کیک اسفنجی برای 6 نفر

برای تهیه کیک اسفنجی 6 نفره نیز می توانید از مراحل ذکر شده در بخش بالا استفاده نمایید. اندازه مواد لازم برای کیک اسفنجی 6 نفره نیز در بخش زیر ذکر شده است.

  • آرد 2 لیوان
  • تخم مرغ 4 عدد
  • بیکینگ پودر2 قاشق مرباخوری
  • وانیل یک هشتم قاشق چای خوری
  • شیر 1 لیوان
  • روغن دو سوم لیوان
  • شکر 1 لیوان

طرز تهیه کیک اسفنجی برای 10 نفر

برای تهیه کیک اسفنجی باید اندازه و تعداد نفرات را در نظر بگیرید در بخش بالا اندازه مواد کیک برای 4 و 6 نفر را ارائه دادیم در این بخش نیز اندازه مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی 10 نفره و 12 نفره را قرار می دهیم. اندازه مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی 10 الی 12 نفره به توضیح زیر می باشد:

  • آرد 3 و نیم لیوان دسته دار فرانسوی
  • تخم مرغ 5 عدد
  • بکینگ پودر2 ق غ
  • شیر ولرم 1و نیم لیوان دسته دار فرانسوی
  • شکر یک و نیم تا 2 لیوان دسته دار فرانسوی
  • وانیل 1 ق چ
  • نمک 1 ق چ
  • روغن مایع 1 لیوان دسته دار فرانسوی
منبع: فوت و فن

به "آموزش کیک اسفنجی برای خامه کشی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آموزش کیک اسفنجی برای خامه کشی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید