طرز تهیه خورش گل کلم خوشمزه و مجلسی

به گزارش وبلاگ نرم افزار سریر، تابه حال فکر نموده اید که تنوع خورش های ایرانی چقدر زیاد است! تعداد غذاهای خورشتی در ایران به قدری زیاد است که حتی شمردن آن ممکن نیست. اما با این وجود، بیشتر مردم تنها پنج تا 10 مورد از این خورش ها در رژیم غذایی خانواده خود قرار داده اند. خورش گل کلم یکی از ترکیبات مغذی ایرانی است که به علت رژیمی بودن می تواند در برنامه غذایی بسیاری از خانواده جای خوبی به دست بیاورد. این خورش علاوه بر طعم بی نظیر و رژیمی بودنش به علت برخورداری از خواص فراوان، گزینه ای بسیار سالم برای قرارگیری در رژیم غذایی خانواده شما محسوب می گردد.

طرز تهیه خورش گل کلم خوشمزه و مجلسی

کاهش ریسک ابتلا به سرطان و یاری به درمان انواع سرطان شامل سرطان ریه، سرطان پرستات، سرطان پستان، و سرطان روده و بعلاوه کاهش خطر ابتلا به بیماری روماتیسم تنها بعضی از خواص گل کلم هستند.

خورش گل کلم عموما با گوشت مرغ تهیه می گردد اما بعضی برای تهیه آن از گوشت قرمز هم استفاده می نمایند. در ادامه طرز تهیه خورش گل کلم با مرغ را برای شما شرح می دهیم.

مواد لازم برای تهیه خورش گل کلم

  • گل کلم یک عدد (کوچک)
  • سینه مرغ 400 گرم (بدون استخوان)
  • لپه یک و نیم پیمانه
  • گوجه فرنگی دو عدد (میانه)
  • رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
  • پیاز دو عدد (میانه)
  • نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • آب لیمو قاشق غذاخوری
  • روغن به میزان لازم
  • زعفران دم نموده یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه خورش گل کلم

مرحله اول

ما ایرانی ها روش پخت خورشت های خوشمزه را خوب می دانیم. اما اگر می خواهید خورش هایتان را مدرن تر آماده کنید می توانید از راهنمای سرآشپزهای غربی برای پختن خورش جا افتاده و خوشمزه یاری بگیرید.

برای تهیه خورشت گل کلم قبل از هر چیز لپه را شش ساعت قبل از آغاز فرآیند پخت غذا خیس کنید. در طول شش ساعت سه بار آب آن را عوض کنید. (هر دو ساعت) سپس لپه را به مدت 30 دقیقه در آب بپزید.

مرحله دوم

پیازها را به صورت نگینی خرد نموده و در روغن سرخ کنید تا رنگی طلایی به خود بگیرند. حالا نیمی از پیازها را کنار بگذارید تا بعدا از آن بهره ببرید. سپس میزانی نمک و فلفل و زردچوبه به پیاز به جامانده اضافه کنید و تفت دهید.

مرغ ها را قطعه قطعه نموده و به پیاز اضافه کنید. حالا مرغ ها را کاملاً تفت بدهید. در این مرحله گوجه فرنگی ها را رنده کنید و به ترکیب اضافه کنید و به قدری تفت دهید تا آب گوجه ها بخار گردد.

مرحله سوم

وقت اضافه کردن رب گوجه فرنگی است. گوجه فرنگی و فلفل قرمز را به ترکیب اضافه کنید و مجددا برای دقایقی تفت دهید.

حالا لپه خیس خورده را آبکشی کنید و با به جامانده پیازها به صورت جداگانه تفت دهید. حالا این ترکیب را به خورش اضافه کنید. سپس به میزان دو لیوان آب به خورش اضافه کنید و صبر کنید تا خورش با شعله کم بپزد.

مرحله سوم

گل کلم های شسته شده را قطعه قطعه کنید. حالا آن ها را در روغن ریخته و کمی سرخ کنید. قبل از داغ شدن روغن آب لیمو، نمک و فلفل را به آن ها اضافه کنید.

نیم ساعت قبل از خاموش کردن زیر خورش گل کلم های سرخ شده را به خورش اضافه کنید و کمی صبر کنید تا خورش جا بیفتد. در نهایت زعفران دم نموده را به خورش اضافه کنید. گل کلم مجلسی و خوشمزه شما آماده است!

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه خورش گل کلم خوشمزه و مجلسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورش گل کلم خوشمزه و مجلسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید