طرز تهیه ترشی گوجه سبز؛ نکات کلیدی در کپک نزدن آن

به گزارش وبلاگ نرم افزار سریر، ترشی گوجه سبز یکی از خوشمزه ترین ترشی هاست که برای درست کردن آن به مواد زیادی نیاز ندارید جز سرکه و نمک. برای طرز تهیه ترشی گوجه سبز در خبرنگاران بلاگ با ما همراه شوید.

طرز تهیه ترشی گوجه سبز؛ نکات کلیدی در کپک نزدن آن مواد لازم ترشی گوجه سبز:
گوجه سبز1 کیلو
نمک1 قاشق سوپخوری
سرکهبه اندازه لازم

1- گوجه سبزها را بشورید و دم آن ها را بگیرید و در صافی بگذارید تا آب آن گرفته شود.

2- گوجه سبزها را در ظروف شیشه ای ترشی بریزید و روی آن اندازهی نمک و سرکه بریزید تا پر شود.

3- درب ظروف را محکم ببندید و در جای تاریک و خنک و ترجیحا خارج از منزل به مدت 2 هفته نگهداری کنید.

نکات مهم در خصوص تهیه ترشی گوجه سبز:

  • گوجه سبز بعد از شستشو باید کاملا خشک شود. در غیر این صورت ممکن است ترشی کپک بزند.
  • برای کوتاه شدن زمان آماده سازی این ترشی، می توانید گوجه سبزها را با اندازهی سرکه و آب بجوشانید. بگذارید سرد شود و از صافی رد کنید. بعد از خشک شدن از آن استفاده کنید.
  • ظروف ترشی باید شیشه ای و درب دار باشد. بهتر است قبل از استفاده آن ها را کاملا استریل و خشک کنید.
  • می توانید در صورت تمایل به جای سرکه از آبغوره استفاده کنید و یا سرکه را با اندازهی آبغوره مخلوط کنید.
  • برای خوش طعم شدن ترشی می توانید به آن اندازهی سبزی معطر مثل ترخون اضافه کنید.

ترشی گوجه سبز را درست کنید و در کنار غذاهای سنتی بخورید.

منبع: اُکالا

به "طرز تهیه ترشی گوجه سبز؛ نکات کلیدی در کپک نزدن آن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی گوجه سبز؛ نکات کلیدی در کپک نزدن آن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید