60 پژوهش سرای مدارس به اکوسیستم فناوری و نوآوری متصل شدند

به گزارش وبلاگ نرم افزار سریر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، دکتر مصطفی قانعی گفت: کسب رتبه دهم جهانی و تبدیل شدن ایران به قطب اول منطقه در حوزه زیست فناوری یکی از اتفاقات قابل توجه و ویژه ای است که به همت دانشمندان و جوانان ایران زمین و با حمایت های نهادها و بازیگران اکوسیستم فناوری و نوآوری اتفاق افتاده است.

60 پژوهش سرای مدارس به اکوسیستم فناوری و نوآوری متصل شدند

دستاوردی که حفظ و ارتقای آن یکی از اولویت های ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری است و بنا به گفته مصطفی قانعی دبیر این ستاد؛ توانمندی های موجود علمی و دانشی کشور این نوید را می دهد که در آینده دیگر در زمینه دارو و واکسن نیازی به بازارهای خارجی نداشته باشیم.

به گفته وی، دستیابی به چنین هدف مسلتزم توانمندسازی و تربیت نیروی انسانی از سطح مدارس است. دانش آموزانی که می توانند به عنوان بازوان کارآمد اکوسیستم فناوری و نوآوری انتخاب شوند و آینده علمی و فناورانه کشور را تضمین نمایند.

قانعی اضافه کرد: برای ورود فعال مدارس به این حوزه؛ باید یک اتصال معنادار و پایدار میان مدارس، دانشگاه ها، استارتاپ ها و صنعت ایجاد گردد. با همین هدف در حال حاضر با 60 پژوهش سرا در سطح کشور قراردادهایی عقد شده است.

وی ورود مباحث تخصصی زیست فناوری به کتب درسی و تغییر سرفصل ها و موضوعات آموزشی کتاب های زیست شناسی مدارس را هم ضروری دانست و گفت: همه این اقدامات در کنار هم می تواند در تامین نیروی انسانی متخصص و کارآمد در حوزه زیست فناوری موثر باشد.

منبع: خبرگزاری مهر

به "60 پژوهش سرای مدارس به اکوسیستم فناوری و نوآوری متصل شدند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "60 پژوهش سرای مدارس به اکوسیستم فناوری و نوآوری متصل شدند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید